Elvy Factuurverwerking

geïntegreerd met SAP Business One!

Creëer controle, inzicht en efficiëntie met Elvy: dé oplossing voor het efficiënt verwerken van uw factuurstromen. Of uw facturen nu op papier, als PDF of als e-factuur (UBL/XML) binnenkomen, Elvy zorgt ervoor dat uw factuurverwerking op orde is.

plan vrijblijvend een afspraak

Hoe werkt factuurverwerking met Elvy?

Aanleveren van facturen en bonnetjes

Elvy maakt het aanleveren van facturen gemakkelijk. Facturen worden automatisch vanuit uw mailbox opgepakt en fysieke documenten kunt u inscannen. Tevens is het mogelijk om documenten middels de Elvy App te uploaden.

Na het aanleveren zet Elvy de documenten automatisch klaar voor de volgende stap.

Herkennen van de factuurgegevens

Met de zelflerende herkenningstechnologie van Elvy worden alle facturen automatisch herkend. Alle gegevens worden gebruikt voor het boeken van de factuur en eventueel het matchen aan bestellingen en ontvangsten. 

Alles gebeurt real-time waardoor er voor u als gebruiker geen wachttijden zijn.

Verwerking van kosten- en goederenfacturen

Op basis van de herkende gegevens en de gegevens uit Accountview, doet Elvy een boekingsvoorstel. Dit voorstel is door de gebruiker te allen tijde nog te wijzigen en aan te vullen, waardoor u altijd controle behoudt. Ook is het mogelijk om de factuur te matchen aan inkooporders of ontvangsten.

Nadat u akkoord geeft op het boekingsvoorstel, maakt Elvy de boeking aan in Accountview. De factuur wordt gearchiveerd en de boeking geblokkeerd voor betaling. De boeking wordt direct aan de juiste fiatteurs aangeboden voor controle.

Zo heeft u direct al uw kosten inzichtelijk en kan de btw gelijk in de aangifte van de betreffende periode mee.

Goedkeuren, afkeuren, in behandeling nemen, om advies vragen en de audit trail.

Zodra een factuur door Elvy wordt geboekt en gearchiveerd in Accountview wordt de boeking geblokkeerd voor betaling, mits de factuur nog gefiatteerd moet worden. Elvy biedt uitgebreide fiatteringsmogelijkheden voor uw organisatie. Het fiatteren is mogelijk via de webapplicatie Elvy Web of via de Elvy App.

Elvy kan a.d.h.v. de boekingsgegevens bepalen wie wanneer moet fiatteren. Denk hierbij o.a. aan bepaling van de fiatteurs o.b.v. geboekte grootboeken, projecten, kostenplaatsen, bedragen etc. Of dit nu opeenvolgend of tegelijkertijd moet zijn, over één, twee of meer niveaus moet gebeuren. Elvy biedt de mogelijkheid.

Hebben alle vereiste fiatteurs hun akkoord gegeven dan wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in Accountview.

Vrijgeven voor betaling in SAP Business One

Na volledige goedkeuring van de factuur wordt de boeking vrijgegeven in Accountview.

Op de betaaladvieslijst komen alle goedgekeurde boekingen naar voren die binnen de vervalperiode vallen. Het betaalproces wordt verder vanuit Accountview vormgegeven.

Elvy – Factuurverwerking

Functionaliteiten en integratie

Elvy biedt u controle, inzicht en efficiëntie met de vele functionaliteiten en de integratie met SAP Business One. Maar hoe precies?

Bekijk hier de voordelen of laat ons het toelichten in een demonstratie!

ERVAAR DE KRACHT VAN ELVY

Benieuwd naar de werking van Elvy in de praktijk?

Vraag hier een demonstratie aan!

U W   V O O R D E L EN 

De kracht van Elvy

Fouten zijn verleden tijd

Door de volledige integratie en automatische verwerking van gegevens, worden menselijke fouten uitgesloten. Naast de automatische verwerking, worden de gegevens door Elvy ook gecontroleerd. 

Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de factuur al eerder is verwerkt, of het een spookfactuur is en of het bankrekeningnummer van de crediteur correct is. Geen fouten, geen zorgen.

Volledig inzicht in uw financiële administratie

Door de real-time integratie worden facturen direct geboekt en gearchiveerd. U heeft uw kosten dus direct inzichtelijk. Tevens heeft u gedurende het gehele proces van verwerking tot fiattering volledig inzicht in alle handelingen die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Controle en inzicht.

Nooit meer facturen kwijt

Alle facturen worden in Elvy opgeslagen en bij de boeking in uw financiële pakket als PDF gearchiveerd. Daarbij ziet u ook altijd waar in het fiatteringsproces de factuur zich bevindt. Altijd opgeslagen, nooit meer zoeken.

Gegevens altijd correct

Naast het foutloze proces, zijn ook de gegevens altijd correct. Elvy verzamelt alle gegevens en genereert een compleet boekingsvoorstel op basis van de reeds aanwezige stamgegevens. Van betalingscondities tot valutacodes, alles klopt.

Bespaar tijd en geld

Het geautomatiseerde proces geeft u i.p.v. een invoerende, een controlerende functie. U bespaart dus veel tijd. Altijd het inzicht, altijd de controle, mét extra efficiëntie.

V E E L G E S T E L D E   V R A G E N 

Wilt u meer weten?

Bekijk hier de meest gestelde vragen en lees het antwoord. Heeft u een andere vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contact formulier. 

Elvy-Factuurverwerking-Domanibs

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.