SAP back-up online

Back-up van uw data is essentieel om de continuïteit van uw organisatie te garanderen.

Het hebben van een goede en vooral bruikbare back-up wordt steeds belangrijker. Uw hardware kan uitvallen, een virus kan uw omgeving besmetten, een hack-aanval kan uw organisatie stil leggen. Ook in de cloud! Maar wat zijn uw concrete mogelijkheden indien u deze echt nodig heeft? Hoe lang duurt het voordat uw organisatie weer up-and-running is? Hoeveel data heeft u dan verloren?

plan vrijblijvend een afspraak

P O W E R E D   B Y   S E P

DOMANI SAP-BACKUP DIENSTEN

De Domani Back-up online oplossingen ontzorgen u volledig en beperken uw mogelijke schade tot een uiterst minimum!

Wij bieden u op basis van SEP-software (ruim 30 jaar ervaring in back-up en recovery) een volledige oplossing, op maat van uw behoefte. In overleg met u stellen wij de gewenste back-up parameters in en borgen wij de verschillende mogelijkheden van uitval. Uitval door hardware kent immers andere recovery-eisen ten opzichte van een virus of zelfs een hack-aanval. Hierdoor wordt het dataverlies tot een uiterst minimum beperkt, zelfs tot slechts enkele minuten.

Vervolgens bieden wij u binnen onze totaal-oplossing een volledige beveiligde data-opslag. Uiteraard buiten uw eigen locatie, want wat als u door brand wordt getroffen. Hierbij garanderen wij u een 100% data-security! Deze opslag wordt vervolgens meegenomen binnen onze eigen standaard back-up faciliteit, waardoor er ook hierop een extra borging wordt gefeliciteerd.

De back-up software controleert automatisch de gemaakte back-up. Echter dit is nooit een volledige garantie! Wij adviseren u daarom 1 keer per jaar een volledige restore-test uit te voeren. Deze dienst is opgenomen binnen de Domani back-up online, waarbij onze specialisten de volledige restore voor u uitvoeren en waarna u de werking van de restore zelf kunt ondervinden. Is de restore volledig naar wens uitgevoerd, kunt u met een gerust hart verder met uw eigen business!

Tot slot rest er een laatste vraag, in geval u echt getroffen wordt door een calamiteit en uw systeem niet meer voor uw organisatie beschikbaar is: op welk systeem plaatsen wij uw back-up terug? Ook hier heeft de Domani back-up online een antwoord op! Binnen de aangeboden diensten kunt u de keuzen maken voor een zelf te organiseren faciliteit, een gedeelde beschikbare omgeving of een full-time beschikbare omgeving. Wij passen ons graag aan op uw behoefte!

Domani-online-backup
Backup-en-Restore

GROOTS IN OPEN SOURCE BACKUP

Domani back-up online is gebaseerd op SEP-software, een pionier op het gebied van informatiebeveiliging en geschikt voor cross platform data back-up. De toepassing integreert verschillende informatiebeveiligingstechnologieën in één back-up software. Deze oplossing wordt erkend als een van de meest betrouwbare en snelste back-up oplossingen van dit moment.

Domani back-up online is ontwikkelt vanuit een open gedachte en biedt een complete back-up, restore- en recovery oplossing voor uw verschillende type IT-omgevingen, waaronder de borging van uw SAP-systeem; het kloppend hart van uw organisatie!

plan vrijblijvend een afspraak

VOORDELEN VOOR SAP HANA GEBRUIKERS

SAP is wereldleider op het gebied van ERP-software. Snelle analyses, accurate innovatie en gestroomlijnde transactieverwerking maakt SAP HANA het meest gezochte in-memory platform op de markt.

SAP HANA wordt niet alleen geprezen voor het in-memory computing vermogen, maar ook voor haar back-up en het herstel van data. De gecertificeerde back-up oplossing, Sep is ideaal voor zowel het MKB als grote bedrijven.

  • Consistente applicatie back-ups
  • Geïntegreerd media management
  • Geïntegreerd capaciteitsbeheer
  • Back-up en herstel, native geïntegreerd in SAP HANA studio
  • Elimineert 90 procent van de overbodige data met deduplicatie
sap-s4hana-cloud-device
SAP Business One & SEP sesam Hybrid Back-up

Met de SAP® Business One-toepassing kan uw hele bedrijf kosteneffectief worden gecontroleerd – van boekhouding en financiën tot inkoop, magazijnbeheer, verkoop, klantenbeheer, projectbeheer, productie en human resources.

Uw SAP® Business One-gegevens vormen de kern van uw bedrijf en moeten te allen tijde beschikbaar zijn. Daarom is een gegevensback-up en bedrijfscontinuïteitsstrategie essentieel. Met SEP sesam Hybrid Back-up beschermt u uw SAP® Business One-omgeving flexibel en schaalbaar.

“A company without back-up is like a car without a seat belt!”

Unlimited data protection in every IT infrastructure from SMB’s to large enterprises

C O N S U M E R I N S I G H T S

Succesverhalen

Een greep uit onze referenties:

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.